Inici‎ > ‎

Comencem la Campanya de Nadal 2012

7 de nov. 2012, 11:59 publicada per Webmaster "La troballa"
 A la botiga solidària d´Algemesí LA TROBALLA, ja comencem a preparar la Campanya de Nadal 2012 i Reïs 2013, aquest serà el segon any que vos podem oferir regalets i detalls tant per a empreses com per a particulars.
 Regalar productes alimentaris  de qualitat s’està convertint cada vegada més en un regal de prestigi, útil i elegant que la gent valora i pot gaudir amb la resta de la seva família. Fer-ho amb productes que provenen del comerç just, a més, aporta el valor afegit de la solidaritat, de qualitat i d’elaboració artesana. Ara més que mai hem d’apostar pels productes que afavoreixen el desenvolupament solidari en benefici de la comunitat. 
 També tenim regals artesanals de quasi tots els països del món. Detalls típicament nadalencs, com betlems, figures de vidre, llibres, pel.licules... S´ofereixen productes provinents de projectes prelaborals dirigits a millorar la formació personal i professional de dones en situació d´exclusió social:  ECOBOSSES, DAVANTALS, BOSSES DE MÀ, tots ells elaborats artesanalment a la Comunitat Valenciana.  Tenim productes de vidre provinents de usuaris de vivendes de CÀRITAS DIOCESANA. 
 Es pot comprar  roba de segona mà,  provinent de la recent creada empresa d´inserció “FEM PERSONES”, de la Fundació José María Haro,  que treballa per la formació i integració sociolaboral de persones amb dificultats d´accés al món laboral, la cura del medi ambient i la utilització sostenible dels recursos naturals. Les principals activitats que es fan amb la roba és la recollida (a través dels contenidors i les campanyes en parròquies i col.legis, classificació, rentat, higienització, planxat i transport. La recollida, classificació, tractament i venda de la roba permet desenvolupar objectius socials de inserció sociolaboral creant llocs de treball per a persones en situació o risc d´exclusió.  La fundació José María Haro té centres de treball a València, Gandia i Alcoi. Desenvolupa les seues accions a través de Programes d´Acció sociolaboral, l´empresa d´insersió i les botigues @RROPA. A través de @RROPA i ara a través de la TROBALLA, s'ofereix una alternativa digna, ecològica i econòmica de consum de roba i complements. Així la roba de segona mà els ofereix un mitjà de reinserció social i laboral.

 


 I com sempre, si desitgeu un lot o regal de Nadal personalitzat, restem oberts per assessorar-vos i fer-vos un pressupost a mida. 
Ara més que mai, productes de Comerç Just!!!

 

 
Comments