Inici‎ > ‎

LA TROBALLA, AL IV FESTIVAL SOLIDARI DE NADALES «A BETLEM ANEM!»

27 de des. 2012, 10:49 publicada per Webmaster "La troballa"   [ actualitzat el 27 de des. 2012, 10:58 ]
 Un any més un grup de voluntaries de LA TROBALLA, BOTIGA SOLIDARIA D´ALGEMESÍ participaren el passat diumenge 23 de desembre,  al IV FESTIVAL SOLIDARI DE NADALES «A BETLEM ANEM!» a benefici de Càritas Arxiprestal d’Algemesí, organitzat pel CCHH MARISTES. 

 A l´entrada del TEATRE MUNICIPAL es va situar la “paradeta”  per vendre els productes tradicionals de Nadal i  els habituals de la tenda, la valoració va ser molt positiva tant per l´éxit de vendes al llarg de l´acte  com  per les visites que al llarg d´aquesta semana han anat augmentant a la botiga per demanar-nos detalls i regalets.


 Tornar a expresar la  nostra confiança en la tasca de Càritas,  recordant el moment difícil actual que des de la fe es pot viure com un moment de maduració i convidant a afrontar el dia a dia sense fugir, sinó amb la decisió d’aportar un gra d’arena a l’immens mar de les urgències socials.

 Agraïm des d´ací a tots els qui compraren i a els qui han comprat al llarg de tot
aquest any, els qui han valorat el servei d’aquesta botiga i han compartit amb gestos de generositat les necessitats de les persones afectades per la extensa i intensa crisi social i econòmica. 

Comments