Inici‎ > ‎

Paradeta de productes de Comerç Just al Mercat Municipal d’Algemesí

31 de gen. 2013, 12:04 publicada per Webmaster "La troballa"
Els dissabtes 22 de desembre i 5 de gener pel matí, un grup de joves de la Parròquia Sant Jaume Apòstol, voluntaris de Càritas Interparroquial, eixirem al Mercat Municipal del poble amb una paradeta de productes de comerç just de la tenda de Càritas La Troballa.

 
 Amb moltes ganes, esforç i il·lusió, s’exposaren per a la venda productes d’alimentació envasats: cafè, pasta, infusions, melmelada, sucre, caramels, xocolata, galetes..., productes d’artesania i joguets en pell, tela, fusta, vidre..., productes de cosmètica i de bijuteria. També s’inclogué degustació de té i cafè.
 
Els joves també realitzarem tasques d’informació, motivació i sensibilització local a tots aquells veïns que acudien, amb fullets explicatius, cartells i tríptics.

La campanya pretenia
donar una opció distinta al consumidor per adquirir regals al Nadal, elegir el comerç just que garanteix la justícia comercial, social, econòmica i mediambiental per eradicar la pobresa, actuant com a eina de cooperació al desenvolupament i aconseguir que prop de 5 milions de persones tinguen una vida digna. 

 


Amb aquest senzill gest volem contribuir a que se paguen salaris justos, se protegeixen els drets fonamentals de les persones, respectant la igualtat de gènere i oferint productes de qualitat, elaborats des de cooperatives amb mètodes productius respectuosos amb el medi ambient.

Ha sigut un èxit, se recaptaren un total de 896,21 euros. Agraïm als consumidors, veïns, família, amics i voluntaris que amb la seua dedicació, ajuda i col·laboració anònima ho fan possible.

Comments